Esküvő és Jegyes-fotózás

Galéria

Az alábbi galériákban az adott kategória kedvenc fotóit gyűjtöttük össze. Ha egy-egy esküvő teljes képes beszámolóját szeretnétek megnézni Esküvői sorozatok menüpont alatt megtehetitek.

Rólunk

Püsök Reni - bepure photo | Esküvő és portré fotós
Püsök Reni - Esküvő és Portré fotós

A legklasszabb érzés a világon, ha szerethetünk és ha szeretve vagyunk. Mindezt megörökíteni hihetetlen érzés. Amikor a kamerám előtt két ember bizalmat ad nekem, beengednek a világukba és megengedik, hogy részese lehessek egy-egy pillanat erejéig mindannak a kis csodának, ami csak az övék.

Az esküvő fotózás igazi szerelem számomra. Összetettsége miatt sosem tudom megunni. Őszinte pillanatok, apró részletek, kreativitás és letisztultság. Talán ezekkel a szavakkal tudnám leginkább jellemezni, hogy mi az, amit fontosnak tartok fotózáskor. Fotóimmal mindig arra törekszem, hogy őszinte, valódi érzelmeket adjanak vissza. Esküvőfotózásnál erre különösen nagy hangsúlyt fektetek. A részletek. Nagyon szeretek részleteket fotózni. Bár 'csak' részletek, mégis sokat segítenek egy-egy történet elmesélésben. A kreativitás pedig az egész létezésemet meghatározza, nem véletlenül választottam hivatásomul művészi pályát.

János
János - Esküvő fotós

Renivel már több éve fotózunk közösen esküvőket. 2015-ben ismerkedtünk meg a fotográfus képzésen, ahol kezdetben a fotózás szeretete és a közös szimpátia hozott össze minket, majd igazi barátokká váltunk. Emiatt is tudunk igazi, profi csapatként együttműködni a közös fotózások alkalmával.

Mind a ketten hiszünk abban, hogy a fotózás során készült képek minőségén túl fontos, hogy az esküvő napján a párt olyan fotósok vegyék körbe, akikre nyugodtan rá tudják bízni magukat.

Azt gondolom, a jó fotós mindemellett jó emberismerő is és ezért tudja, mikor mire van szüksége az esküvő napján a párnak.