Esküvői és Jegyes fotózás

Galéria

Az alábbi galériákban az adott kategória kedvenc fotóit gyűjtöttük össze. Ha egy-egy esküvő teljes képes beszámolóját szeretnétek megnézni Esküvői sorozatok menüpont alatt megtehetitek.

Rólam..

Püsök Reni - bepure photo | Esküvő és portré fotós
Püsök Reni - Esküvő és Portré fotós

A legklasszabb érzés a világon, ha szerethetünk és ha szeretve vagyunk. Mindezt megörökíteni hihetetlen érzés. Amikor a kamerám előtt két ember bizalmat ad nekem, beengednek a világukba és megengedik, hogy részese lehessek egy-egy pillanat erejéig mindannak a kis csodának, ami csak az övék.

Az esküvő fotózás igazi szerelem számomra. Összetettsége miatt sosem tudom megunni. Őszinte pillanatok, apró részletek, kreativitás és letisztultság. Talán ezekkel a szavakkal tudnám leginkább jellemezni, hogy mi az, amit fontosnak tartok fotózáskor. Fotóimmal mindig arra törekszem, hogy őszinte, valódi érzelmeket adjanak vissza. Esküvőfotózásnál erre különösen nagy hangsúlyt fektetek. A részletek. Nagyon szeretek részleteket fotózni. Bár 'csak' részletek, mégis sokat segítenek egy-egy történet elmesélésben. A kreativitás pedig az egész létezésemet meghatározza, nem véletlenül választottam hivatásomul művészi pályát.

..és akikkel az esküvőkön együtt alkotok

Mindig is nagy hangsúlyt fektettem a minőségre és a precizitásra. Ezért az is olyan fontos számomra, hogy olyanokkal dolgozhassak együtt egy esküvőn, akikben nem csupán teljes mértékig megbízhatok, de akik hasonlóan gondolkodnak és hasnlóképp hivatásuknak tekintik az esküvői fotózás világát. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyanok emberekkel fotózhatok, akik nemcsak szakmailag, de emberileg is nagyon közel állnak hozzám. Mivel egy esküvő hihetetlenül összetett, a lehető legmagasabb minőség és legyszínesebb galéria érdekében minden egész napos esküvőt ketten fotózunk. Olyan fotósokkal dolgozom együtt, akik önmagukban is tökéletesen megállják a helyüket. Ismerjétek meg őket is!

Seres Zsolt Portré & Esküvői fotós

A fotózás egy véget nem érő szerelem. ezért én folyamatosan és rendíthetetlenül szerelmes vagyok. A számomra eddig legkedvesebb név amit valaha kaptam, az a "lélekszemű fotós" Szeretek ráhangolódni minden munkámra, hogy az elkészült fotóimon ott lehessen az a bizonyos plusz, amit nem lehet semmilyen technikával helyettesíteni.

Nagyon hálás vagyok érte, hogy észreveszem azokat a pillanatokat és szépségeket is, amik mellett mások csak simán elmennének, amiket sokan meg sem látnak. Szerintem ez a fotósok feladata, ettől tud gyönyörű és rajongásig szerethető lenni ez a hivatás.

Úgyhogy hiába írnék sok-sok szépet és jót magamról, ha valóban tudni szeretnéd ki vagyok, csak nézd meg a képeimet, és olvasd el az írásaimat. Ott vagyok egy kicsit én is minden fotómban és blogbejegyzésemben.

János - Esküvő fotós

Renivel már több éve fotózunk közösen esküvőket. 2015-ben ismerkedtünk meg a fotográfus képzésen, ahol kezdetben a fotózás szeretete és a közös szimpátia hozott össze minket, majd igazi barátokká váltunk. Emiatt is tudunk igazi, profi csapatként együttműködni a közös fotózások alkalmával.

Mind a ketten hiszünk abban, hogy a fotózás során készült képek minőségén túl fontos, hogy az esküvő napján a párt olyan fotósok vegyék körbe, akikre nyugodtan rá tudják bízni magukat.

Azt gondolom, a jó fotós mindemellett jó emberismerő is és ezért tudja, mikor mire van szüksége az esküvő napján a párnak.