Esküvő és Jegyes-fotózás

Galéria

Rólunk

János
Reni

Renivel már több éve fotózunk közösen esküvőket. 2015-ben ismerkedtünk meg a fotográfus képzésen, ahol kezdetben a fotózás szeretete és a közös szimpátia hozott össze minket, majd igazi barátokká váltunk. Emiatt is tudunk igazi, profi csapatként együttműködni a közös fotózások alkalmával.

Mind a ketten hiszünk abban, hogy a fotózás során készült képek minőségén túl fontos, hogy az esküvő napján a párt olyan fotósok vegyék körbe, akikre nyugodtan rá tudják bízni magukat.

Azt gondolom, a jó fotós mindemellett jó emberismerő is és ezért tudja, mikor mire van szüksége az esküvő napján a párnak.

A Just Married Esküvő és Jegyes-fotózás projektet Jánossal közösen álmodtuk meg éppen egy esküvő után, hazafelé jövet. Akkor már jó pár éve együtt fotóztunk esküvőkön és végül is 2016-ban döntöttünk úgy, hogy formát és nevet adunk ennek az együttműködésnek.

Nagyon fontos számomra, hogy olyan fotóssal dolgozhassak együtt, akiben maximálisan megbízom, hiszen egy esküvő megörökítése mindig összetett feladat; egészen a készületektől, a ceremóniákon át az esti buliig. És persze az én személyes kedvencem a kreatív fotózás a menyasszonnyal és vőlegénnyel.

A fotózás és kifejezetten egy esküvő fotózása nagyon sok mindent ad számomra. A kreativitás megélésén túl a sok pár, akiket évről évre megismerünk és akik bizalmukat adják nekünk, hogy ott lehessünk és megörökíthessük életük egyik legfontosabb pillanatát. Ez hatalmas megtiszteltetés.